Aan onze kleine lettertjes wordt nog hard gewerkt, maar u mag van ons aannemen dat daar alleen maar redelijke bepalingen in worden opgenomen. Geen addertjes onder het gras bij Service4Hosting! Wat er in ieder geval in komt te staan is:

  • Service4Hosting verstuurt haar facturen per jaar
  • De facturen worden in pdf per e-mail naar de klant verzonden
  • Een factuur dient binnen 14 dagen na dagtekening betaald te worden
  • Wanneer een factuur niet binnen de afgesproken termijn wordt betaald heeft Service4Hosting het recht om de betreffende website en andere betreffende diensten op te schorten
  • Service4Hosting verbiedt haar klanten om websites te plaatsen met inhoud die pornografisch of onwettig is
  • Het contract wat u aangaat met Service4Hosting is een jaar contract en wordt na 1 jaar stilzwijgend verlengd. Het contract valt onder de Wet van Dam.

Opzeggen van stilzwijgend verlengde contracten

De Wet Van Dam bepaalt dat consumenten hun langlopende contracten (zoals abonnementen) op elk moment mogen opzeggen met een opzegtermijn van maximaal een maand. Dit recht ontstaat na de eerste stilzwijgende verlenging. Bij contracten die meteen voor onbepaalde tijd worden aangegaan, geldt dit opzegrecht meteen.

Maximale duur van een jaar

De Wet Van Dam verandert op zich niets aan de maximale duur van contracten, alleen aan de opzegtermijn. Volgens de wet mogen contracten maximaal voor een jaar worden aangegaan. Een contractsduur tot twee jaar is alleen toegestaan als de consument daarvoor een significant loyaliteitsvoordeel ontvangt, zoals een flinke korting ten opzichte van het jaarcontract of het gratis gebruik van een mobiele telefoon.

Opzegtermijn van een maand

Na de eerste stilzwijgende verlenging mag de consument op grond van de Wet Van Dam op elk moment opzeggen, met een opzegtermijn van een maand. Dit geldt ook als de verlenging formeel met meer dan een maand is. Men kan dus een verlenging van een jaar krijgen, maar die mag toch elke maand worden opgezegd. Eventuele al vooruit betaalde bedragen voor de rest van dat jaar moeten dan worden terugbetaald.

Service4Hosting

Erasmusplein 39, 3132 EL Vlaardingen

info@service4hosting.nl

IBAN NL08INGB0004297267

KvK 24445936

Copyright © 2020. All Rights Reserved.